Burgemeester Bambam is terug

Na zeer lang is Burgemeester Bambam weer voorzichtig terug op zijn post in het gemeentehuis van Chatjesstad. Burgemeester Bambam zijn leven lag op zijn kop en hij werd daarna tot overmaat van ramp behoorlijk ziek. Burgemeester Bambam zocht het geluk in zijn leven en stootte keihard zijn neus en zijn hart.

Zijn hart was gebroken en Burgemeester Bambam heeft er serieus aan gedacht om uit te loggen uit leven. Gelukkig kwam hij zijn trouwe en lieve roodharige knuffelkitten Mauwpy bij toeval weer tegen. Mauwpy chatte vroeger onder de naam “Proud2bDees” op Chatjes.

Door zijn ziekte kon de Burgemeester helaas niet alle contacten met zijn vrienden en inwoners van Chatjesstad meer onderhouden.

Bambam heeft een hele lang tijd nodig gehad om te revalideren van vele jaren roofbouw op zijn eigen lichaam door naast zijn fulltime baan in de ICT ook honderden websites  en servers waaronder Chatjes.nl in de lucht te houden.

Het leven met diabetes, reuma en hoge bloeddruk is niet makkelijk en helaas heeft de burgemeester niet meer de kracht die hij 10 jaar geleden had. Toch laat hij de inwoners van Chatjes niet in de steek en gaat hij weer langzaam proberen wat werkzaamheden in het gemeentehuis van Chatjesstad uit te voeren.

Heel erg veel chatten zit er door de ziektes niet meer in, maar als je Bambam ziet, weet dat hij nog steeds heel erg veel om jullie allemaal geeft!

 

 

 

This entry was posted in Toespraken. Bookmark the permalink.