U heeft lang niets van mij gehoord

Beste bewoners van Chatjes, het klopt u heeft wederom erg lang niets van burgemeester Bambam gehoord. Sinds enkele maanden krijg ik behalve een flink portie medicijnen ook langzame insuline om mijn diabetes onder controle te houden. Helaas heeft ook dit niet het gewenste resultaat. Mijn gezondheid is nog steeds zeer broos.

Er zijn nog veel chatters waar ik erg veel om geef maar door mijn gezondheid ben ik belemmerd in het onderhouden van mijn contacten. Als ik het goed beschouw is mijn gezondheid vanaf mijn 35e levensjaar in een zeer rap tempo slechter geworden.

Inmiddels ben ik 43 jaar en ik leef nog maar ieder jaar ben ik zeer vaak ziek, verward en ook nog eens lichamelijk uitgeput. Van de ene ontsteking ga ik over in de volgende ontsteking.

Mocht u niets van mij horen, ik ben er nog steeds. Ik kan helaas niet meer met volle kracht doen wat ik wil zoals gezellig kletsen op Chatjes maar ik blijf om veel van jullie geven.

Groeten

Alex / Bambam

This entry was posted in Toespraken. Bookmark the permalink.